DiemerCross op zondag 11 februari in het Diemerbos

Begin volgend jaar organiseert AV’23 al weer voor de tiende keer in samenwerking met de gemeente Diemen de sfeervolle DiemerCross. Dat betekent weer heerlijk hardlopen in de natuur en veel gezelligheid bij de blokhut van Scouting Diemen. Via Inschrijven.nl kun je je nu al inschrijven voor deze sfeervolle wedstrijd in het Diemerbos:¬†https://inschrijven.nl/form/2024021101107-nl.

Op zondag 11 februari beginnen we weer om 11:15 uur met de loop over 750 meter voor kinderen t/m 8 jaar. Een kwartier later start de jeugdloop voor kinderen t/m 14 jaar over 1450 meter. Het startschot van de Stammercross over 4500 meter en de Veeneikcross over 9000 meter wordt gelost om 12:00 uur. Er zijn prijzen te winnen voor vrouwen en mannen op alle afstanden, op de 4500 meter ook voor junioren en vrouwen masters en op de 9000 meter ook voor mannen masters. Nieuw is de categorie non binair bij de Stammercross.

Na afloop is er weer soep voor alle deelnemers. Alle kinderen ontvangen na de finish ook nog een medaille. Schrijf je snel in voor deze sfeervolle cross . De DiemerCross is ook de finale van het Mokums Cross Circuit van de Stichting Amsterdam Atletiek. Voor iedereen die al eerder heeft meegedaan aan de Boscross op 6 januari in het Amsterdamse Bos en de Gaasperplascross in Amsterdam Zuidoost op 14 januari ligt er na de DiemerCross een leuke herinnering klaar van de sponsor Daarom Diemen.