Doe mee met de ABC 3 juli bij AV ’23!

door Sylvester Tanoh

Volgende week vrijdag op drie juli van 18:15 tot 22:30 vindt de derde wedstrijd van het Amsterdams Baan Circuit plaats op onze eigen baan!

Van 20:30 tot 22:30 mogen de A/B-junioren, senioren en masters strijden tegen andere atleten en is er keuze uit de onderdelen: 100m, 200m, 800m, discuswerpen, kogelstoten, hoogspringen en is er een speedmeerkamp met de onderdelen: 100m, kogelstoten en hoogspringen. De C-junioren mogen bij deze wedstrijd meedoen bij de B-junioren.

Van 18:15 tot 20:15 is er voor de A1-pupillen een meerkamp met de onderdelen: 60m, een duurloopje, 60m horde, vortex-werpen en verspringen, en voor de A2-pupillen bestaat de meerkamp uit: een duurloopje, kogelstoten, vortex-werpen, hoogspringen en verspringen. De overige pupillen zijn niet vergeten, want voor de B/C/mini-pupillen is er rondom de baan van 18:00 tot 19:30 een extra evenement, waardoor ook zij lekker veel kunnen bewegen met andere atleten.

Via atletiek.nu kan er al worden ingeschreven voor deze wedstrijd tot en met volgende week, dinsdag 30 juni. Voor AV’23 atleten zijn de onderdelen gratis en hoeven de B/C/mini-pupillen zich niet in te schrijven voor de extra activiteiten.

Voor alle lopers (ook zonder AU-licentie) zal er een coopertest worden georganiseerd. Voorafgaand aan deze loop zal Dirk Beelen (looptrainer van AV’23) gratis een korte introductie en clinic geven. Deze clinic zal om 20:15 van start gaan, de coopertest is om 21:20. Inschrijven voor de coopertest kan via amsterdamatletiek.nl/coopertest.

De zomervakantie nadert en dus is ook deze wedstrijd een seizoen afsluiting. Doe mee en schrijf je dus snel in voor deze wedstrijd, dat gezelligheid belooft met veel muziek, strijdende atleten, eten, Adam, de mascotte van het EK 2016 en zet hier je beste prestatie van het seizoen neer! Alle AV’23 leden zijn welkom om de zomer feestelijk in te luiden onder het genot van een hapje, een koud drankje en prachtig atletiek.