Doe mee met de pupillencompetitie 2017

door Lennart Hatenboer.

Het is weer zomerseizoen en de pupillencompetities staan voor de deur. Het worden drie enorm gezellige wedstrijden, waar hopelijk veel jeugd van AV’23 aan gaat meedoen.
De inschrijving voor de eerste wedstrijd is inmiddels gesloten. Eventuele wijzigingen kunnen wij nog wel doorgeven tot uiterlijk woensdag 5 april om 18:00. Voor de 2de en 3de wedstrijd kan nu ingeschreven worden. Ons advies is dit meteen te doen zodra je weet of je kunt komen. Inschrijven kan door dit vragenformulier in te vullen. We zullen jullie er per mail aan herinneren om je in te schrijven.
De eerste wedstrijd is al komende week, zaterdag 8 april, bij AKU in Uithoorn. Hier vind je het voorlopige chronoloog, waarin je ziet welke onderdelen er in de wedstrijd zitten. De lange afstand is 600 meter voor de mini- & C-pupillen en 1000 meter voor de A- & B-pupillen.
Voor de tweede wedstrijd (13 mei) is nog onduidelijk waar deze zal plaatsvinden, maar de derde wedstrijd (17 juni) zal bij onze eigen club zijn, bij AV’23 op de baan. De eventuele finale is op 16 september bij AV Edam. Let op: om deel te kunnen nemen aan de finale, moet je in ieder geval aan twee wedstrijden hebben mee gedaan. Hopelijk zien we jullie bij de wedstrijden!
Voor vragen kunnen jullie mailen naar pupillen@av23.nl.