Evenementen overzicht

door Anna Goede

Komende maand is druk met competitiefinales (pupillen en junioren) en nationale wedstrijden (NK estafette en D-spelen).

In september begint de loten verkoop van de Grote Clubactie en wel op zaterdag 14 september om 12:00 uur. We sparen dit jaar weer voor iets leuks voor de jeugd, hierover volgende week meer.

De laatste outdoor wedstrijd vind plaats op zondag 6 oktober. We sluiten het wedstrijd seizoen af met de Clubkampioenschappen en het Lustrumfeest. AV 1923 wordt dit jaar 90 en dat wordt gevierd tijdens en na de clubkampioenschappen met extra activiteiten. Schrijf het vast in je agenda, want het is iets wat je niet kunt missen.

Maandag na de Clubkampioenschappen schuiven alle groepen een jaartje op, dit betekent soms niet alleen dat je in een andere categorie zit, maar het kan ook betekenen dat je trainingstijden en trainer veranderen. Het nieuwe schema wordt op dit moment af gemaakt.

Voor de huidige C en D junioren is er in het weekend van 11 t/m 13 oktober nog het jaarlijkse Juniorenkamp. Dit is het belangrijkste en meest onvergetelijke kamp van het jaar, met heel veel goede redenen om mee te gaan. Dus het moet geen probleem zijn je ouders te overtuigen om mee te gaan.

In oktober en november beginnen weer de lange afstand-, cross- en indoorwedstrijden. Hierover later meer informatie.