Grote Clubactie weer van start!

door Andrea Aquina

Dit jaar doet AV23 uiteraard weer mee aan de Grote Clubactie.

Het is bij ons een goede gewoonte dat de opbrengsten van de Grote Clubactie ten goede komen aan de jeugdafdeling van de club. En die opbrengsten zijn niet mis: 80% van elk verkocht lot van 3,00 per stuk gaat rechtstreeks de (jeugd)clubkas in! Op 14 september start de landelijke verkoop.

En we gaan dit jaar wat moois doen van de opbrengst!

Omdat volgend seizoen, na de clubkampioenschappen alle pupillengroepen in ieder geval een zaterdagtraining zullen hebben, heeft Joost het plan opgevat om bij die trainingen ook leuke spelletjes te introduceren. Spelletjes die te maken hebben met mikken en gooien en behendigheid, die ter beschikking zijn voor en na de training, om met andere kinderen of met ouders te doen.

Joost heeft een aantal van die spellen uitgezocht, en die willen we met de opbrengst van de Grote Clubactie aanschaffen.

Hoe werkt het?

De loten worden verkocht door het tekenen van een eenmalige machtiging door de koper. Er wordt dus geen contant geld ingezameld. De machtigingen zitten in verkoopboekjes. Deze boekjes zijn vanaf woensdag 11 of donderdag 12 september in de kantine af te halen, en de officiële verkoop start op zaterdag 14 september. De boekjes kunnen na het verkopen ook in de kantine weer worden ingeleverd. Dat kan tot en met 10 november. Vergeet niet je naam in het boekje te zetten!!

Help je mee met verkopen?

Iedereen mag de loten voor AV 23 verkopen. De meeste loten worden verkocht door de jeugd zelf. Maar ook de ouders, de trainers, de seniorenbaantleten en de loopgroepleden mogen loten verkopen. Alles wat je hoeft te doen is een boekje meenemen in de kantine en daar je naam op een lijst (laten) noteren. Ook als je alleen loten verkoopt aan je buren en je directe familie kan dat. Het boekje hoeft niet per se vol te zijn als je het inlevert.

Help je mee?

Wil je geen loten verkopen, maar wil je wel de club steunen door loten te kopen? In de kantine ligt ook een “verkoop kantine” boekje, waarin je een machtiging kunt invullen om loten te kopen.

Prijzen

Naast de prijzen die de landelijke Grote Clubactie heeft voor de verkopers, zullen we ook zorgen dat er clubprijzen beschikbaar zijn: uiteraard voor degene die de meeste loten heeft verkocht, maar we zullen ook leuke prijzen verloten onder alle verkopers. Snel ophalen, zo’n boekje dus!

Heb je vragen over de grote clubactie: kijk op www.clubactie.nl of vraag Andrea Aquina.