Info Clubkampioenschappen 5 oktober a.s.

door Ynze Strikwerda, wedstrijdleider Clubkampioenschappen

het clubkampioenschap 2013 - 90 jaar AV23 - was een groot feest, 2014 wordt nog groter! (foto: Boy Hazes)Komende zondag vinden de clubkampioenschappen 2014 plaats. Vorig jaar schreven zich 184 deelnemers in, maar door de flinke groei van AV’23 in de laatste jaren is het deelnemersaantal dit jaar gestegen tot bijna 250 deelnemers! Dit betekent dat er flink meer kinderen en begeleiders aanwezig zullen zijn. Ook zal het CK langer duren dan de gemiddelde wedstrijd, ook al is het aangepaste chronoloog strak ingedeeld om het toch zo kort mogelijk te houden.

Ons verzoek is daarom: meld je minstens 10 minuten voor aanvang van het onderdeel aan bij de juryleden. Ouders: zorg ervoor dat uw kind op tijd klaar staat voor het onderdeel. Ook is jullie hulp bij het coördineren van de kinderen op de onderdelen meer dan welkom. In tegenstelling tot andere wedstrijden zullen we ouders toelaten op het rode middenterrein (niet het grasveld) om de kinderen te ondersteunen op de spring- en werponderdelen.

Daarnaast vragen wij aan alle atleten of zij niet vaker dan 1 keer willen inspringen of inwerpen. Tevens kunnen we nu al de baanindeling doorgeven in de hoop dat dit het afwikkelen van de verschillende onderdelen zal bespoedigen.

Aan het eind van de dag worden er medailles uitgereikt voor de beste 3 atleten op de meerkamp en de beste 3 atleten op de lange afstand. Bij de junioren zijn er medailles beschikbaar voor de beste drie atleten op de meerkamp inclusief lange afstand. Alle pupillen ontvangen op de trainingen na de wedstrijd een diploma. We proberen de prijzen z.s.m. na het einde van de wedstrijd uit te reiken. Wellicht dat groepen die eerder klaar zijn, eerder op de dag een prijsuitreiking zullen hebben, dit is afhankelijk van het verloop van de dag.

NB.: Alle deelnemers krijgen deze informatie ook nog per mail toegezonden.