Inschrijven Clubkampioenschappen zondag 4 oktober

door Tobias van der Knaap
Zondag 4 oktober zijn traditiegetrouw de Clubkampioenschappen. Alle leden van AV ’23 kunnen gratis meedoen, zo kunnen we met een gezamenlijke wedstrijd het seizoen afsluiten. De inschrijving voor de clubkampioenschappen gaat 4 september om middernacht open. De inschrijving gaat dit keer via atletiek.nu. De inschrijving loopt tot en met zaterdag 26 september.

Het programma is dit keer voor alle categorieën gewijzigd om de duur van de wedstrijddag te beperken. Alle categorieën doen daarom een meerkamp van vier onderdelen: een sprint, een middellange afstand, een springnummer en een werpnummer. De junioren B t/m de masters moeten zélf een spring- en werpnummer van hun voorkeur opgeven op het inschrijfformulier. De andere categorieën hoeven dit niet te doen. Dit is het tijdschema.

Inschrijven gaat als volgt:

  1. Ga naar www.atletiek.nu 
  2. Klik bovenin de groene balk op “Inschrijven”.
  3. Klik op “Clubkampioenschappen AV’23”.
  4. Klik op “Atleet” (inschrijven als atleet)
  5. Selecteer je vereniging en categorie en aan welke losse onderdelen of meerkamp je mee wilt doen. Vul ook je Seizoens Besten in, zodat je in een gelijkwaardige serie wordt geplaatst.
  6. Vul je persoonsgegevens in of login met een bestaand account.
  7. Controleer je gegevens.
  8. Je ontvangt nu een email met een activatie code, klik op de link in de email.
  9. Volg de verdere instructies en rond je inschrijving af!
  10. Inschrijving wijzigen of verwijderen? Je hebt per email een login wachtwoord ontvangen, log in op Atletiek.nu met je email adres en dat wachtwoord. In ‘Mijn Profiel’ kun je je inschrijving bewerken en verwijderen.