Vrijwilligers gezocht scholenkampioenschappen bij AV’23

door Nick van der Heide

Het schooljaar 2015-2016 staat in het teken van atletiek. De Europese Kampioenschappen Atletiek vinden plaats in Amsterdam van 6 tot 10 juli 2016. De gemeente Amsterdam organiseert daarom, samen met de atletiekverenigingen en de organisatie van het EK Atletiek, het hele jaar door atletiekactiviteiten voor jong en oud.

Het start met de Amsterdamse Scholenkampioenschappen Atletiek in september en oktober 2015. Scholen zijn uitgenodigd om met kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 (groep 3/4 onder voorbehoud) deel te nemen zodat ze alvast actief kennis kunnen maken met enkele atletiekonderdelen van de EK.

Natuurlijk gebeurt er ook bij AV’23 heel veel in de aanloop naar het EK 2016. Om zoveel mogelijk kinderen met atletiek in aanraking te laten komen kunnen we ook JOUW hulp gebruiken. Op dinsdag 22 september a.s. organiseert AV’23 het Amsterdamse Scholenkampioenschappen Atletiek voor het stadsdeel Oost. Die vinden plaats van 08.30 – 13.00 uur bij ons op de baan.

We kunnen alle hulp gebruiken en als dank ontvangen alle vrijwilligers van die dag een kledingpakket.

Lijkt het je leuk en kun je tijd vrijmaken, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar nickvanderheideav23@gmail.com.