Inschrijven voor de clubkampioenschappen 2016

door Tobias van der Knaap
Zondag 2 oktober zijn er weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Deze wedstrijd, die ook de afsluiting van het seizoen vormt, staat open voor alle leden van AV’23 en deelname is gratis, zodat we met zoveel mogelijk mensen een gezellige seizoensafsluiting kunnen hebben.
De inschrijving gaat via atletiek.nu en loopt van 10 september tot en met 25 september.
Net als vorig jaar doen alle categorieën een kleine meerkamp, bestaande uit een sprint, een middellange afstand, een springnummer en een werpnummer. Je kunt hier zien hoe de meerkamp er voor alle categorieën uitziet.
Voor de junioren B t/m masters is kogelstoten dit jaar een vast onderdeel van de meerkamp. Daarnaast mogen de deelnemers nog kiezen tussen discus- en speerwerpen. Bij de springonderdelen moet er, net als vorig jaar, gekozen worden tussen hoog- en verspringen. We verzoeken degenen uit deze categorieën die willen hoogspringen om hun PR op dit onderdeel door te geven, zodat we de groep efficiënt kunnen verdelen en de duur van het onderdeel kunnen beperken.

Inschrijven gaat als volgt:

  1. Ga naar www.atletiek.nu
  2. Klik bovenin de groene balk op “Inschrijven”.
  3. Klik op “Clubkampioenschappen AV’23”.
  4. Klik op “Atleet” (inschrijven als atleet)
  5. Selecteer je vereniging en categorie en aan welke losse onderdelen of meerkamp je mee wilt doen. Vul ook je Seizoens Besten in, zodat je in een gelijkwaardige serie wordt geplaatst.
  6. Vul je persoonsgegevens in of login met een bestaand account.
  7. Controleer je gegevens.
  8. Je ontvangt nu een email met een activatie code, klik op de link in de email.
  9. Volg de verdere instructies en rond je inschrijving af!
  10. Inschrijving wijzigen of verwijderen? Je hebt per email een login wachtwoord ontvangen, log in op Atletiek.nu met je email adres en dat wachtwoord. In ‘Mijn Profiel’ kun je je inschrijving bewerken en verwijderen.