Kampioensfeest met barbecue na de B finale

door Sander Stok, voorzitter technische commissie

Op zondag 21 september wordt op onze baan de landelijke finale voor de B-junioren competitie gehouden. AV’23 doet zowel met de jongens als met de meisjes mee met een team. De meisjes staan na de twee voorrondes als eerste geplaatst en de jongens als 8ste. Beide teams maken kans op de ereplaatsen en dus zelfs de titel.

De Technische Commissie van AV’23 wil deze wedstrijd graag gebruiken voor de introductie van een nieuw evenement. Binnen AV’23 worden in alle geledingen al een flink aantal jaren bijzondere prestaties behaald bij zowel Nederlandse Kampioenschappen als de verschillende competities. Graag willen wij als Technische Commissie deze atleten in het zonnetje zetten. Daarom organiseren wij aansluitend aan de wedstrijd een barbecue. Alle leden van AV’23 zijn van harte welkom!

De barbecue zal rond 18:00 uur beginnen en rond 20:30 zijn afgelopen. Rond 19:00 uur zal de huldiging plaats vinden. De kosten zijn €5,- per persoon. Aanmelden kan tot woensdag 17 september bij Sander Stok direct of via de mail (stoksander@hotmail.com). Bij directe aanmelding graag direct betalen. Uiteraard zijn ouders / verzorgers / aanhang ook van harte welkom! Mocht u vegetarisch zijn, geef dit dan bij aanmelding aan, dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Namens de Technische Commissie hoop ik eenieder bij de wedstrijd en de barbecue te mogen begroeten.