Mooie afsluiter crossseizoen

door Johnny en Levi


Het was opvallend mooi weer voor een cross, zo zonder regen en met lekker warm weer. Op wat organisatorische foutjes vanuit het av23 kamp na was het een vlekkenloze dag. Om 11 uur ‘s ochtends klonk het eerste startschot. Namelijk voor de jongens junioren A en B. De 3 atleten die uitkwamen voor AV23 presteerden iets minder dan tijdens de voorrondes maar dat was ook deels te danken aan het onverwachts uitvallen van 2 atleten vanwege blessures. De broertjes van der Heide waren erg aan elkaar gewaagt en zorgden voor een spectaculaire finish met de winst voor de jongste van de twee.

Iets later die ochtend was het de beurt aan de junioren C met onder andere Tsega Feleka die een mooie 19de plaats veroverde. Net als Noa Hoondert die als enigste AV23’er bij de meisjes C voor een mooie 13de plek zorgde.

Shai Walhain, Quinten Maring en Maxime Frenkel deden erg goede zaken bij de junioren D waar zij 14de, 16de  en 8de werden.

Bij de pupillen waren er erg veel deelnemers en zelfs bij de mini’s was AV23 goed vertegenwoordigd met maar liefst 3 kinderen. De pupillen deden het zoveel individueel als met het team erg goed. Het lukte zelfs twee teams een bronzen medaille in de wacht te slepen. Dat gebeurde bij de jongens pupillen C met  Mick van Schaffelaar, Sam Hermans en Marnix Molenaar  en bij de A1 pupillen met Lucas van Schaffelaar, Boris Aerts, Gilles van Arkel, Thomas Fructus, Abbe Engers, Wolf van Strijen en Jan Westendorp.

Al met al was het een mooie afsluiting voor een geslaagd crossseizoen met goede prestaties en een geweldig aantal gezellige deelnemers. Dit is een mooie voorbode voor het zomerseizoen dat al voor de deur staat! Het zomerseizoen zal op 30 maart met de trainingspakkenwedstrijd geopend worden. De trainingspakkenwedstrijd is de ultieme voorbereiding op de competities die vlak daarna zullen volgen. Schrijf je in voor de trainingspakkenwedstrijd via dit formulier! (uiterlijk 22 maart)

Vergeet je dan ook voorral niet in te schrijven voor de (pupillen)competitie. De pupillen kunnen hier terecht voor meer informatie en de inschrijflink.