Nescioloop door mooi Amsterdam Oost

door organisatie Nescioloop

De 17e editie van de Nescioloop staat op de kalender voor zondag 10 april. De loop geniet bekendheid als een evenement voor jong, oud en gezinnen. Start en finish liggen op het sportpark Voorland/Middenmeer. De 15-kilometerloop gaat van start om 10.30 uur en acht minuten later klinkt het startschot voor de lopers op de 8 kilometer. Beide afstanden voeren over de Nesciobrug en weer terug. De 15 km maakt nog een ronde door het Diemerpark en langs Fort Diemerdam. De jongste lopertjes gaan om 9.30 uur van start, niet veel later gevolgd door de wat oudere kinderen en jeugd.

Inschrijven kan t/m woensdag 6 april via www.nescioloop.nl; dan ligt het startnummer zondagochtend klaar bij de start. Je kunt het ook de zaterdag ervoor van 12.00 tot 16.00 uur ophalen bij Run2day, Eerste Oosterparkstraat 234.
Let op: er is GEEN na-inschrijving! Inschrijven op de wedstrijddag zelf is dus niet mogelijk.

Aan de Nescioloop is een goed doel verbonden: het Jeugdfonds Sport Amsterdam. Sportkansen voor elk kind in Amsterdam!

Vrijwilligers gevraagd

Er helpen gelukkig al veel leden van AV23 mee om er een mooi evenement van te maken. De organisatie is nog op zoek naar méér parcourswachten en medewerkers voor onze kantine. Leden (of hun ouders) kunnen zich hiervoor inschrijven via MijnAV23 of door een bericht te sturen naar info@nescioloop.nl.