Oliebollenloop 2012

door Andrea Aquina

Ook dit jaar organiseren we weer vlak voor het eind van het jaar de Oliebollenloop. De editie 2012 houden we overdag: op zondag 30 december om 11 uur verzamelen we op de baan om naar keuze een duurloop van 10 of 5 km te doen. Ook de jeugd is welkom: die kan zich op een duurloop van 2km uitleven (of ook nog langer als er voldoende animo is en er meerdere groepjes gevormd kunnen worden).

De duurloopjes staan open voor iedereen van AV’23: leden van de diverse loopgroepen, baanatleten, ouders, jeugd. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meerdere “pacers” beschikbaar zodat er in verschillende tempogroepen gelopen kan worden en deelname voor iedereen mogelijk is.
Na de duurloop hebben wij weer de verse oliebollen (eigen baksel!) voor


jullie klaarstaan om het afgelopen jaar nog even door te nemen en het nieuwe (lustrum!)jaar alvast in te luiden. Uiteraard zorgen we ook voor lekkere winterse drankjes.

Ook als je niet mee wil lopen ben je van harte welkom om na de loop het glas te komen heffen.

De oliebollen zijn gratis. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Om de inkoop, het bollenbakken en het regelen van pacers goed te kunnen voorbereiden willen we wel graag dat je je vooraf even aanmeldt. Dat kan via het emailadres oliebollenloop@gmail.com.

We hopen velen van jullie de 30ste te zien!