Opnieuw inschrijven voor taken verenigingswerk 2016

door Michiel Hatenboer

Vanaf deze week is de inschrijving geopend voor het verenigingswerk 2016. Zoals jullie weten is inschrijven voor 1 april aanstaande voor minstens één functie of twee taken verplicht voor alle senioren en masters en de ouders of verzorgers van jeugdleden tot en met 13 jaar. Maar je kunt de verplichting desnoods ook voor € 50 afkopen.


Inschrijven kun je uitsluitend (en makkelijk) doen via MijnAV23 op deze website, onder “inschrijven verenigingswerk”. Daar vind je ook nadere uitleg en een link naar de spelregels. Onder MijnAV23 staat ook een pagina met informatie over je inlognaam en wachtwoord. Als je er echt niet uitkomt kun je ook nadere informatie krijgen via vrijwilligerswerk@av23.nl. Op korte termijn krijg je over de inschrijving voor het verplichte verenigingswerk ook nog een email.

Dit jaar moet iedereen zich vóór 1 april opnieuw inschrijven voor alle taken. Ook leden die kantinediensten willen draaien en juryleden schrijven zich (onder de taken) opnieuw in. Als je al bent ingeschreven voor één of meer functies hoef je niet opnieuw in te schrijven. Wil je s.v.p. wel voor 1 februari doorgeven aan jouw contactpersoon als je wilt stoppen met het vervullen van een functie.

Vrijwilligerscoördinatoren en andere vacatures
Speciale aandacht vragen wij voor een aantal vacatures voor functies binnen onze vereniging. Als we het werk voor de vereniging over nog meer schouders kunnen laten rusten wordt het nog leuker.
Heel belangrijk zijn de vacatures voor vrijwilligerscoördinator, vooral voor de wedstrijden op onze baan. Omdat Chris de Veer hiervoor na vele jaren trouwe dienst niet meer beschikbaar is hebben we echt mensen nodig voor de coördinatie van de vrijwilligers.
We zoeken ook nog minstens één bestuurslid, het liefst gespecialiseerd in het secretariaat of personeelszaken.
Daarnaast is er bij de organisatie van de Middenmeerloop weer een plek vrij gekomen en zoeken we ook nog twee leden om de technische commissie te versterken op het gebied van de jeugd en onze loopevenementen.
Het inschrijven voor de functies verloopt ook via “inschrijven verenigingswerk” onder MijnAV23 op deze website. Je kunt er ook informatie over inwinnen via vrijwilligerswerk@av23.nl