Ouder-Kind Wedstrijd en ZomerBorrel 12 juli

12 juli is het zo ver: de Ouder-Kind Wedstrijd! Deze jaarlijkse strijd tussen de kinderen en hun ouders is een waar fenomeen geworden binnen AV’23. Je mag natuurlijk ook een oudere buurjongen, je neef, tante of opa vragen om tegen je te strijden. Doe mee!

Aansluitend aan de wedstrijd luiden we de zomer in met een borrel. Bij de prijs (€5,– per deelnemer) van de wedstrijd zitten twee consumptiebonnen inbegrepen per deelnemer. Als je nog wat lekkers wil mee nemen wat anderen echt een keer moeten proeven, neem het dan vooral mee!

Voor ouders die zich extra willen voorbereiden is er de mogelijkheid om deel te nemen aan clinics. Deze worden gegeven op de zaterdagen 28 juni en 5 juli. Er zullen per dag een of twee momenten zijn waarop de clinics worden gegeven. Dit hangt af van het aantal aanmeldingen voor deze clinics.

Om de dag tot een succes te maken, kunnen we niet zonder helpende handen. Dus is er nog iemand die toch al komt kijken, geef deze dan ook op om vrijwilliger te zijn voor een dag(deel)!

Let op: er is wel een limiet aan het aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in, en uiterlijk 6 juli!

Tot dan!

Wat: Ouder-Kind Wedstrijd
Waar: AV’23
Wanneer: 12 juli
Kostat: €5,– per deelnemer, inclusief twee consumptiebonnen voor de borrel
Onderdelen: 60m sprint, hoogspringen, verspringen, kogelstoten, balwerpen, 400m
Deadline inschrijven: 6 juli

Meld je hier aan.