Pupil van de maand april

door Andrea Aquina

Met ingang van het nieuwe baanseizoen gaan we van start met een nieuwe rubriek op de jeugdpagina: de pupil van de maand!

 

Maak hier kennis met onze aprilpupil: Fleur Hoogervorst

Fleur Hoogervorst

Fleur is 9 jaar en traint bij de B pupillen op maandag en vrijdag. Sammie is Fleur’s favoriete trainster.

Fleur is inmiddels al 2 jaar lid van AV ’23, en ze is aan atletiek gaan doen ‘gewoon, omdat dat dat haar leuk leek’.

Naast atletiek heeft Fleur nog meer hobbies: ze schaatst en ze drumt. Fleurs grootste ambitie is dan ook om later een beroemde drumster te worden!

En natuurlijk gaat deze actieve jongedame ook naar school: naar De Duif in haar woonplaats Diemen. Daar vindt ze gym het leukste.

Het favoriete onderdeel voor Fleur is het verspringen. En op de vraag wat ze het leukste vindt bij de verenging zegt ze ‘ik vind het leuk om op de atletiekbaan te trainen’. En dat is natuurlijk voor een pupil die ook de periode afgelopen september/oktober heeft meegemaakt toen we de baan helemaal niet mochten gebruiken wel heel erg logisch! Dat wordt straks even doorzetten, als dit voorjaar de laatste toplaag wordt aangelegd…

We kunnen Fleur bewonderen en aanmoedigen tijdens de trainingspakkenwedstrijd op 3 april èn met de Nescio kinderloop één week later op 10 april! Fleur, dankjewel voor deze kennismaking, en heel veel succes, op de atletiekbaan en daarbuiten!