Pupillencompetitie 2014

door Nick en Katelijne (competitie coördinatie)


Zaterdag 17 mei is de pupillencompetitie bij ons op de baan.

Het tijdschema is al bekend, na de uiterste inschrijfdatum zouden er nog kleine wijzigingen in kunnen komen.

Route: het adres van de atletiekbaan van AV’23 is: Radioweg 89, 1098 NG Amsterdam. De baan is het best te bereiken met de fiets of openbaar vervoer. Met de trein via station Amsterdam Science Park, loop richting de sportvelden en volg het fietspad (Middenmeerpad) door het sportpark. Met de bus of tram via halte Brinkstraat, loop via de Wembleylaan. Kom je toch met de auto, houd er dan rekening mee dat de afslag Watergraafsmeer is gewijzigd. Parkeren kan voor maximaal 4 uur (€0,10/uur) bij de Jaap Edenbaan of  parkeerplaats Voorland(volg dan de nieuw aangelegde weg bij afrit Watergraafsmeer), maar op zaterdagen zijn deze parkeerplaatsen snel vol.

Voor de AV ’23 pupillen wordt hieronder nog wat uitgelegd over de competitie en is het inschrijfformulier te vinden:

Beste jongens en meisjes,
 
Jullie hebben het afgelopen seizoen hard getraind voor een aantal dingen. Voor het plezier, om beter, sterker te worden en om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op de competitie! De competitie is op de eerste plaats natuurlijk geweldig leuk, voor de deelnemers, maar ook voor de trainers. Ook is de competitie een uitgelezen kans om te zien hoeveel je vooruit bent gegaan op de onderdelen en je te meten met leeftijdsgenootjes van andere clubs.

Aangezien we er al een tijdje naar toe werken wordt er van jullie allemaal verwacht dat jullie meedoen aan de competitie. Er zijn daarom ook geen trainingen op competitiedagen.

De competitiedata zijn: (zet ze in de agenda!)
– 12-04-2014 (bij AKU Uithoorn)
– 17-05-2014 (bij AV ’23)
– 14-06-2014

Bij de pupillencompetitie doet iedereen individueel een meerkamp. Maar de competitie doe je ook met je team, als er minstens vier kinderen uit een groep meedoen is er een estafetteteam, de estafette en de punten van de individuele meerkampen worden bij elkaar opgeteld in het ploegenklassement. Aangezien het niet altijd uitkomt dat iedereen kan lopen word er eventueel per wedstrijd gewisseld zodat iedereen aan bod komt binnen de drie voorrondes. We willen dat iedereen meedoet, want dan heb je niet alleen individueel een leuke wedstrijd maar ook met je team.

Onderdelen tweedde wedstrijd:
Mini/C/B: 40 meter, ver, bal, 600/1000 meter
A1: 60 meter, hoog, bal, 1000 meter
A2: 60 meter, ver, kogel, 1000 meter
+ een estafette team bij minstens 4 deelnemers per categorie.

Ook als je net bij ons op atletiek zit is de competitie echt iets voor jou. De competitie is voor iedereen en een uitgelezen kans om goed kennis te maken met je nieuwe sport!

Tijdens de competitie dienen de atleten het clubtenue van AV23 te dragen; dit is verplicht. Het clubtenue bestaat uit een kort rood broekje en een wit hemd met het AV23-logo. Het clubtenue is verkrijgbaar bij Run-Inn, aan de Linnaeuskade in de Watergraafsmeer.  Meer details over de wedstrijddag zelf zullen jullie ongeveer 1 week voor de wedstrijd ontvangen na inschrijving.

Inschrijven voor de tweede competitiewedstrijd van 17-05-2014 kan nu via dit formulier! (Alleen voor AV ’23-ers, iedereen schrijft zich via zijn eigen vereniging in)

Bij vragen: pupillencompetitieav23@gmail.com of spreek je trainer aan op de baan.

We zien jullie inschrijving tegemoet,

Nick, Joshua en Katelijne