Trainingspakkenwedstrijd 30 maart

door Anna Goede

Zondag 30 maart is de eerste baanwedstrijd van het jaar: de trainingspakken­wedstrijd.
Dit is de ideale wedstrijd om te zien wat het resultaat is van een hele winter trainen. Als je nooit met wedstrijden mee doet, is dit een leuke ontspannen manier om eens een wedstrijd te proberen. Het is een redelijk informele wedstijd, meestal is er eind maart al een lekker zonnetje, maar als het nog koud is mag je gewoon je trainingspak aanhouden (it’s in the name). Je vrienden en vriendinnen doen mee, je trainer komt kijken en er zal veel thuispubliek zijn. Voor pupillen is er na de wedstrijd een diploma met al je resultaten.

Dit is het chronoloog. Zorg dat je minstens een half uur voor je eerste onderdeel aanwezig bent, dan kun je nog inlopen en je nummer halen bij je eigen trainer (neem zelf speldjes mee). Let op dat de zomertijd op 30 maart ingaat, en dat je niet een uur te laat komt!

De trainingspakkenwedstrijd is een onderlinge wedstrijd, alleen atleten van onze eigen club doen mee, pupillen, junioren, senioren en masters. Je kunt een meerkamp doen tegen de atleten uit je eigen groep (meerdere onderdelen: sprint, springen, werpen, 600/1000 meter). Voor pupillen en junioren D geldt dat de lange aftand buiten de meerkamp valt.

Dit jaar is er ook een 3000 meter voor junioren B, A, senioren en masters die liever een lange afstand lopen dan een meerkamp doen.

Inschrijven voor de meerkamp of de 3000 meter kan (uiterlijk 22 maart) via dit formulier.