Pupillenkamp 29 april – 1 mei 2016

door Mathilde Bakker, voorzitter jeugdbestuur

Beste pupillen B, A1 en A2 en ouders/verzorgers:

dit voorjaar gaan we weer op pupillenkamp! Drie dagen heel veel plezier, gezelligheid en avontuur! Dit jaar gaan we naar Vierhouten (provincie Gelderland), een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam. We vertrekken op vrijdag 29 april om 17:00 uur vanaf de atletiekbaan en zullen zondag 1 mei om 14:00 uur weer worden opgehaald in Vierhouten.

In Vierhouten hebben wij een groot en gezellig verblijf gereserveerd, in het bos. We hebben één groot verblijf waar we onze eigen voorzieningen hebben zoals een keuken, eetzaal en eigen douches en toiletten. In dat verblijf zijn slaapkamers en daarnaast zijn er blokhutten om in te slapen (met stapelbedden!).

In het bosrijke gebied, naast de Veluwse heide zal genoeg ruimte zijn voor bosspelen en spannende speurtochten. Ook zal er weer voor alle atleten een atletiektraining worden georganiseerd. Wat je allemaal mee moet nemen hoor je binnenkort.

Om vrijdag in Vierhouten te komen en zondag weer terug te gaan naar Amsterdam, zijn er ouders nodig die ons willen brengen en/of halen met de auto.
De kosten voor het hele weekend zijn rond de €75 per persoon. Dit is inclusief eten en drinken, twee overnachtingen en een overvol spelprogramma. De definitieve kampprijs zal later worden gecommuniceerd.

Wil je mee? Stuur dan uiterlijk 10 april een e-mail naar pupillenkamp@hotmail.com met daarin de volgende gegevens:

  1. voor- en achternaam pupil
  2. geboortejaar
  3. telefoonnummer waar ouders/verzorgers op te bereiken zijn tijdens het pupillenkamp
  4. wel of niet brengen met de auto
  5. wel of niet halen met de auto
  6. het aantal zitplaatsen in de auto (inclusief eigen kind) en of uw kind allergieën heeft of andere dingen die wij moeten weten.

Wij hebben er al veel zin in, hopelijk jullie ook!
Vragen over het pupillenkamp graag aan pupillenkamp@hotmail.com.
Hartelijke groeten, het pupillenkampteam