Schrijf je in voor pupillenkamp 2 t/m 4 mei


Beste pupillen A2, A1 en B,

Dit voorjaar gaan we weer op pupillenkamp! Dit jaar gaan we naar Austerlitz, een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam. We vertrekken op vrijdag 2 mei rond 17:00 vanaf de atletiekbaan en zullen zondag 4 mei om 14:00 uur weer worden opgehaald in Austerlitz.
In Austerlitz hebben wij een groot en gezellig verblijf gereserveerd, aan de rand van het bos. We slapen met de hele groep in één groot verblijf waar we onze eigen voorzieningen hebben zoals een keuken, eetzaal, slaapkamers (met stapelbedden!) en eigen douches en toiletten. Met de grote buiten speelruimtes voor de deur, zullen bosspelen en spannende speurtochten zeker tot het programma behoren. Tijdens het kamp zal er natuurlijk ook getraind worden. Er is ook een speciale plek voor hét kampvuur! Wat je allemaal mee moet nemen hoor je binnenkort. Om vrijdag in Austerlitz te komen en zondag weer terug te gaan naar Amsterdam, zijn er ouders nodig die ons willen brengen en/of halen met de auto.
De kosten voor het hele weekend zijn €70,- per persoon (dit is inclusief eten en drinken).
Wil je mee? Schrijf je dan in via pupillenkamp@hotmail.com . Ook alle correspondentie met betrekking tot het kamp zal plaatsvinden via dit emailadres. Vermeld in dit mailtje de voor- en achternaam van de atleet, categorie ( A2,A1 of B-pupil ) , telefoonnummers van ouder(s)/verzorger(s) en het emailadres waar we u op kunnen bereiken. Maar let op, er kunnen maar 65 kinderen mee, dus wees er snel bij! Zodra we het maximum hebben bereikt, stopt de inschrijving.
Wij hebben er al veel zin in, hopelijk jullie ook!

Groeten van de organisatie van het pupillenkamp,
Trainers Annyka, Katelijne en Titus