Start Grote Clubactie

door Femke van Ooijen

Op 15 september gaat de Grote Clubactie officieel van start. Doe mee een verkoop zoveel mogelijk loten. Of als je zelf niet als lotenverkoper op pad gaat – steun dan de club door loten te kopen. Deze week zijn de lotenboekjes uitgedeeld aan de pupillen en D1 junioren (en zij ontvangen ook een e-mail over de online verkoop).

Ga jij loten verkopen voor AV’23?

In de brief bij het lotenboekje lees je hoe alles werkt. Je kunt loten verkopen door je lotenboekje te laten invullen, maar ook via de onlineverkooppagina (daarover ontvang je een e-mail met de link). En ken je iemand die 50 loten tegelijk zou willen kopen? Neem dan contact met de organisatie op, je verkoopt dan een SUPERLOT en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Ook jij als lotenverkoper kunt zelf iets winnen. De Grote Clubactie heeft mooie prijzen, zie de brief en het lotenboekje voor meer informatie. En ook dit jaar hebben we als AV’23 ook weer mooie prijzen weten te regelen via onze geweldige Grote Clubactie sponsoren. Alle leden die 10 loten of meer verkopen krijgen begin december warme hardloophandschoenen. Ben jij dit jaar in topvorm? Dan maak je kans op een clinic (AV’23), lasergamen of bowlen voor 6 personen (Powerzone), 2x voor 2 personen entree bij VROG, toegang tot NEMO, een prijs van Squla, cadeaubon (Bakker Kees Gutter) een boekenpakket (Van Pampus), spikes (Run-Inn), dinerbon (Polder).

Dus lever op tijd je volle boekje in. En je kunt nieuw boekje halen in de kantine.

Ga je niet zelf op pad?

Steun ook dan onze club door veel loten te kopen!

Een lot kost 3 euro en hiervan gaat 2,40 euro per lot naar de jeugdafdeling. Je kunt deze bij een van de jeugdleden kopen, of via de link die binnenkort ook op deze website wordt geplaatst.

We zullen je hier nog een aantal keer aan herinneren, zodat je maximale kans hebt op een mooie prijs van de Grote Clubactie. En natuurlijk om samen een nieuw record te kunnen neerzetten. Vorig jaar verkochten we 1180 loten, met een opbrengst voor de jeugdafdeling van 2.862 euro. Dat is natuurlijk geweldig. Hiervan is onder andere de tent gekocht die we meenemen naar de wedstrijden.

Dit jaar gaan we samen proberen nog meer loten te (ver)kopen; help jij mee?!