Steun AV’23 via Sponsorkliks

door Sandra Verkruisen

AV’23 hanteert de uitspraak: wie het kleine niet eert is het grote niet weert. AV’23 doet sinds november 2018 mee met Sponsorkliks. Vanaf nu is het voor iedereen die AV’23 een warm hart toedraagt mogelijk om AV’23 GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar sponsorkliks.com en zoek op gesponsorde club: Atletiekvereniging 1923

Op de website van AV’23 staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat, een pizza wilt laten bezorgen of een reis boekt. Via de AV’23 sponsorkliks kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de club geld oplevert.

Download de app op je smartphone en deel de link in je netwerk en vraag hen ook voor AV’23 via Sponsorkliks te webshoppen. De opbrengst is zelf te volgen.

Doe dus vanaf nu al je Sint en Kerst inkopen via de link van Superkliks! Let op de gesponsorde vereniging is ‘Atletiekvereniging 1923‘!