Terugblik Grote Clubactie 2020

door Sandra Verkruisen

Wat zijn we blij dat 96 leden hun best gedaan hebben met het verkopen van loten van de Grote Clubactie voor AV23. En natuurlijk ook de kopers binnen AV23 heel erg bedankt! Zij hebben ervoor gezorgd dat we de begrote opbrengst ruim gehaald hebben. We kregen een cheque voor € 5.060 uitgereikt! Van een klein deel van de opbrengst hebben we een JBL partybox gekocht die we direct ingezet hebben bij de georganiseerde clinics.

En als we inzoomen op de details dan blijken 76 leden 10 loten of meer verkocht te hebben. Die kregen de unieke Muts gesponsord door Charco & Dique. Ze mochten zich daarnaast opgeven voor één of meer van de georganiseerde clinics. 23 atleten deden mee aan één of meer clinics gegeven door Marcel van der Westen (horden), Elvis Afrifra & Rutger Bien (sprint), Tim van der Heide (hoog), Sander Stok (werpen), Tsega Kifle (Mila) en Tara Yoro die geholpen werd door Kika van Phanos (ver). Ondanks dat het weer in de periode november-december nat en koud kon zijn waren alle clinics erg geslaagd. Hopelijk kunnen we in 2021 als de Corona maatregelen het toelaten eens een indoor clinic organiseren.

Bijzondere aandacht voor de topverkopers van dit jaar die aan veel verschillende kopers verkocht hebben en daarvoor een verdiend prijsje gekregen hebben van sponsoren:

Felix M 67 loten Bon voor 5x toegang bij VROG

Ward A 50 loten Overnachting bij StayOkay Oost

Tobias M 42 loten Activiteit bij Sport4Kidz

Charlotte R 41 loten Dinerbon voor 2 personen bij café-restaurant Polder

Rolien v G 40 loten Kadobon van Bijvoet in Weesp

Maurits B, Stine K, Laura W, Eva M, Hugo de R, Lizzy-Ann de R, Amber van H, Resa van M en Julia J hebben een kadobon van Bijvoet gewonnen. Bente de J en Pam de K hebben een kadobon gewonnen van T&F Camps.

Op instagram AV23amsterdam zijn foto’s te zien van de clinics en enkele van de prijswinnaars.

De Grote Clubactie is in 2020 georganiseerd door Jasmin, Eva, Annerieke en Sandra. Wil je in 2021 meehelpen aan de Grote Clubactie of een clinic sponsoren stuur dan een bericht naar AV23clubactie@gmail.com