Tussen de topatleten tijdens het EK 2016

door Michiel Hatenboer
Door de atletiekunie zijn we als club gevraagd om vrijwilligers te leveren om op zondagmiddag/avond 10 juli 2016 de mandjes te dragen voor de atleten bij het EK Atletiek. Het is een dag met alleen maar finales. Je staat dan dus tussen de toppers en maakt ze mee bij hun topprestaties. Dit is de enige functie die tijdens de EK door kinderen ingevuld wordt. De Atletiekunie betrekt ze graag op deze manier bij het evenement. Vanuit onze vereniging zoeken ze 16 mandjesdragers.
De mandjesdragers dienen tussen de 12 en 16 jaar oud te zijn en lid te zijn van onze vereniging. Er zal nog een oefenmoment komen waarop de mandjesdragers voorafgaand aan de EK kunnen oefenen. De atletiekunie informeert ons hier later over. Mandjesdragers hoeven niet aanwezig te zijn bij de kennismakingsgesprekken voor alle vrijwilligers die de Atletiekunie organiseert begin 2016. Omdat onze vereniging in het weekend staat ingepland, is vrij vragen van school ook niet van toepassing.
Alle mandjesdragers krijgen een kledingpakket bestaande uit een korte broek, een t-shirt en schoenen. Daarnaast wordt eten en drinken voor hen verzorgd en krijgen ze een certificaat na afloop.
Zijn jullie tussen 12 en 16 jaar oud en hebben jullie zin om mee te doen, stuur dan uiterlijk 15 november
een bericht naar vrijwilligerswerk@av23.nl met de volgende gegevens:

  • Voornaam en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Shirtmaat, broekmaat en schoenmaat (Brooks)
  • Eventuele dieetwensen

De organisatie heeft ook een pasfoto van je nodig, maar die kun je later inleveren.