Verzorgingspost TCS Amsterdam Marathon 30 km punt

door Gerard Lijnzaad

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Dat geldt niet alleen voor het volbrengen van een marathon, maar ook voor de werving van vrijwilligers om een geslaagd evenement mogelijk te maken. Velen hebben zich al aangemeld maar we zijn nog niet compleet. Het is elk jaar weer een ervaring en veel vrijwilligers melden zich het volgende jaar weer spontaan aan.

Heb jij je nog niet aangemeld en wil je toch graag jouw steentje bijdragen? Geef je dan op via het volgende e-mailadres op : vrijwilligers-amsterdammarathon-av23@xs4all.nl

Je bent zondag 18 oktober de hele dag onder de pannen, maar je wordt dan ook beloond met een trainingsjack en -shirt van de TCS Amsterdam Marathon. Vergeet niet de gewenste (heren)kledingmaat op te geven, zodat ik een zo goed mogelijk passend setje voor jou kan aanvragen. Reageer snel, want dan ben ik nog op tijd om een goede kledingmaat te reserveren. Er geldt een leeftijdgrens voor de vrijwilligers, de jongsten die mee mogen doen waren het afgelopen seizoen al D-junior of ouder.

Tot ziens op onze nieuwe locatie aan de Rozenburglaan tussen de rotonde bij Betondorp en de ingang van de Oosterbegraafplaats.