Vrouwenmasterploeg zoekt versterking

door Vincent Heetveld, ploegleider mastercompetitie

van dit type master zouden we er graag nog een paar bij hebben

Al vele jaren heeft AV’23 een vrouwenploeg in de mastercompetitie. Dit jaar (2014) heeft die ploeg echter dringend versterking nodig, anders zal deelname niet mogelijk zijn. Dus wil je eens een keer meedoen met een ├ęchte wedstrijd, meld je dan aan bij ondergetekende. Vragen kun je natuurlijk altijd mailen. Voorwaarden om mee te mogen doen zijn een gewoon of licentie-lidmaatschap van AV’23 en je moet 35 jaar of ouder zijn.
Er wordt gewerkt met leeftijdscorrectie. Daardoor krijgen oudere deelnemers meer punten voor een zelfde prestatie. Leeftijd is dus geen bezwaar!

De onderdelen die gedaan worden zijn: 100m, 800m, 1500m, 3000m, hoogspringen, verspringen, discuswerpen, kogelstoten, speerwerpen en Zweedse estafette. De Zweedse estafette heeft 4 lopers die respectievelijk 400m, 300m, 200m en 100m lopen. Er is met name behoefte aan lopers: voor de estafette, de 1500 en 3000m; en voor discus– en speerwerpen. Je kunt maximaal aan 3 onderdelen deelnemen en we mogen 2 deelnemers per nummer opstellen.

De wedstrijddata zijn zondag 11 mei (in Steenwijk) en zondag 22 juni (in Heiloo) en als we de finale halen is die op zondag 7 september 2014. Deelname aan een wedstrijd kost je een halve tot een hele dag. Er wordt serieus gesport, maar de wedstrijden zijn ook heel gezellig. Je hoeft echt geen topatleet te zijn om mee te doen. Clubtenue is wel verplicht. Dit is verkrijgbaar bij Run Inn, Linnaeuskade 5, 1098 BC Amsterdam.

Uiterlijk 27 februari moet bekend zijn of de ploeg voldoende deelnemers heeft. Dus als je mee wil doen graag uiterlijk ca. 25 februari een reactie via de mail.
NB.: op dinsdag ben ik meestal op de baan bij de groep van Michael Weber.