Weer beginnen met hardlopen?

Al tijden niet meer aan hardlopen toegekomen, uitgeschakeld door een blessure of gebrek aan tijd? Vanaf zaterdag 21 januari 2023 kun je bij AV’23 de draad weer oppakken. Met de Basiscursus van de Amsterdamse atletiekvereniging AV’23 leer je van een professionele trainer (Dirk Beelen) op een verantwoorde manier hardlopen.

We beginnen met de training om kwart over negen. Zorg dat je tien minuten eerder op de baan bent, dan kan er op tijd begonnen worden. Om kwart voor elf zit het er al weer op en ligt de hele zaterdag nog voor je open. We verzamelen achter het clubhuis van AV’23, Radioweg 89, sportpark Voorland-Middenmeer in de groene Watergraafsmeer. Neem een waterflesje mee en je goede humeur.

De cursus duurt zeven weken en daarna kun je gegarandeerd 25 minuten non-stop hardlopen. De kosten zijn: €50. Je bent dan ook tijdelijk lid van de Atletiekunie, inclusief hun collectieve verzekering. Inschrijving: via deze link.

Voor iedereen die zich aanmeldt, ligt er bij de hardloopwinkel Run-Inn, Linnaeuskade 5, een paar Falke hardloopsokken klaar. Je hoeft alleen maar je naam op te geven.

Heb je de smaak te pakken en wil je meteen door, dan kan dat. Op zaterdag 11 maart start de Vervolgcursus, zelfde tijd, zelfde plaats, andere trainer (Emile Kuyvenhoven). In deze cursus wordt je loopstijl en techniek verder verbeterd, waardoor je loopprestaties in tijd, tempo en afstand toenemen en de kans op blessures vermindert. De Vervolgcursus duurt negen weken en wordt afgesloten met een duurloop van 5 km. De vervolgcursus kost € 70,=, inclusief tijdelijk lidmaatschap Atletiekunie.

Het hele pakket van Basis- en Vervolgcursus kost € 110,=. Dus een tientje korting. Inschrijving: via deze link.

Voor al onze clinics en cursussen geldt, dat je het inschrijfgeld terug krijgt als de clinic of cursus niet doorgaat.