Clinic door sponsordeal Searchtrends

door Sandra Verkruisen

Op maandag 6 januari gaf Tim van der Heide in naam van Adventure Athletics een hoogspring clinic aan de A pupillen van AV’23. De atleten hebben vooral geoefend met lang bewegen en het onder controle krijgen van de laatste drie passen. De clinic was naast super leuk en leerzaam nog eens extra zinvol doordat het hoogspringen bij de A pupillencompetitie een nieuw onderdeel is. De toekomstige topatleten hebben kunnen oefenen met een persoonlijke aanloop dat hopelijk iets meer vertrouwen geeft bij het altijd spannende maar leuke hoogspringen.

Enkele jeugdtrainers sloten aan bij de clinic om zo zelf ervaring en kennis op te doen. Het initiatief om de ervaren trainers van AV’23 in te zetten voor de scholing van jeugdtrainers past bij de ontwikkeling die AV’23 wilt maken. AV’23 is niet alleen een atletiekvereneging maar een kennisplek waar leren centraal staat om samen het beste eruit te halen. Met de clinic is het gelukt om plezier en vakmanschap te combineren. Mogen er nog vele volgen!

Dankzij Sponsor

De clinic is mogelijk gemaakt door sponsoring van Searchtrends. Het sponsorcontract met Searchtrends is op zaterdag 18 jan 2020 ondertekend door de voorzitter en penningmeester van AV’23 en het bestuurslid van Searchtrends.

Adventure Athletics clinics voor ouders

Adventure Athletics geeft naast kinderfeestjes en clinics ook groepslessen aan ouders gericht op fijn en plezierig bewegen. Op woensdag van 17.30 tot 18.30 en op vrijdag 19.00 tot 20.00 is het mogelijk om aan te sluiten bij één van deze lessen. Een deel van de opbrengsten gaat hierbij naar AV’23.
Op adventure-athletics.nl kan je meer informatie vinden.
Ben je enthousiast en wil je je meteen aanmelden? Dat kan met deze link