Gratis voet- of enkelcheck door Voetencentrum Wender

Op maandag 15 en woensdag 17 april organiseren we op AV’23 een gratis check van de voet en/of enkel door Voetencentrum Wender. Wellicht heb je in de afgelopen periode een blessure aan de voet/enkel gehad, heb je die nu of je hebt vragen over de stand van je voet/enkel, dan kun je een afspraak inplannen met de (sport) podotherapeut.

Tijdens deze gratis check:
– worden eventuele blessures besproken en hoe deze mogelijk op te lossen;
– een statische drukmeting op een drukmeetplaat gedaan;
– wordt de voet- en enkelmobiliteit getest;
– en beoordelen we de sportschoenen.

Wat doet een (sport)podotherapeut?
(Sport)podotherapeuten behandelen klachten die voortkomen uit afwijkingen van de voeten en het looppatroon. Zo worden onder andere voet-, knie-, heup- en lage rugklachten behandeld. Een blessure kan vele oorzaken hebben. De schoenen, ondergrond en hoeveelheid belasting zijn hierbij belangrijke onderdelen. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een schoenadvies of schoenaanpassing, het toepassen van taping of het aanmeten van podotherapeutische zolen.

Wat moet je aan, dan wel meenemen?
Zorg dat je sportkleding draagt: een sportbroekje, sportshirt en sportschoenen.

Aanmelden
Om een tijdstip te reserveren, is het noodzakelijk om je aan te melden via de website van Voetencentrum Wender om een tijdstip te reserveren. Vol = vol. Aanmelden is voor (alle) leden van AV’23 gratis. Na aanmelding ontvang je van de podotherapeut een bevestigingsmail met het definitieve tijdstip.

Waar? Clubhuis AV’23
Wanneer? Maandag 15 april en woensdag 17 april 2024
Hoe laat? Einde middag/begin avond
Kosten? Gratis*
Meld je hier aan

* Mocht er voor verdere therapiebehandeling toch een afspraak gemaakt moeten worden in de praktijk, dan plannen wij dat gezamenlijk op het moment dat je ons treft.

Gratis voet of enkelcheck