Grote Clubactie van start

door: Sandra Verkruisen

Beste (jeugd)leden van AV ’23 (en ouders),

AV ’23 doet weer mee aan de landelijke Grote Clubactie dit jaar. Deze actie kan de vereniging ontzettend veel geld opleveren. Vorig jaar hebben we 789 loten verkocht. Een lot kost € 3 en daarvan mogen we € 2,40 houden. De opbrengsten komen ten goede aan de jeugd van AV ’23.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met twee verkoopmethodes:

  • Eenmalige machtiging:De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging ’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’.
  • Online: Je ontvangt van ons een e-mail met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

 

Je kunt zelf kiezen wat je fijner vindt. Online of langs de deuren met je boekje. Beide mag natuurlijk ook!

Uitdelen verkoopboekje
Na de jeugdtraining van 19 september delen we de eerste verkoopboekjes uit. In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Mocht je zaterdag niet bij de training zijn dan zijn (extra) verkoopboekjes bij de kantine te krijgen. Woensdag 23 september zullen we eveneens bij de jeugdtrainingen aanwezig zijn om boekjes uit te delen.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk in bij de kantine. Er zal hier een Grote Clubactie inleverbox staan. Lever je boekje uiterlijk 7 november in. Let goed op dat je op je boekje je eigen naam hebt geschreven. Ook als je maar een paar loten hebt verkocht heeft het zin om je boekje in te leveren: elk lot telt, en iedereen maakt kans op prijzen!

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Tot 6 november kun je verkopen en online zelfs tot 19 november.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark* en/of bestel een bal of rugzak van Masita met fikse korting!
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je begin november een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook een fikse korting op een rugzak en/of voetbal.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook de beste lotenverkopers kunnen geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Alle verkopers van minimaal 4 loten krijgen in november van AV’23 een cadeautje. En eind november verloten we onder alle verkopers van minimaal 4 loten ook nog eens leuke prijzen die beschikbaar gesteld zijn vanuit sponsoren. We zijn nog druk bezig om meer sponsoren binnen te halen. Cafe restaurant Polder, Run-Inn en TunFun hebben al één of meer prijzen beschikbaar gesteld.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten! Zorg dus dat je een boekje krijgt en ga snel aan de slag met loten verkopen! Wie weet verdien je niet alleen voor de club, maar ook voor jezelf nog een mooie prijs!

Er zullen regelmatig updates volgen via de website, Facebook en/of nieuwsbrief. Voor meer informatie kun je terecht bij Sandra Verkruisen of Andrea Aquina (jeugdbestuur AV ’23): AV23clubactie@gmail.com.

Groeten,

Namens het Grote Clubactieteam van AV’23

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.kids.clubactie.nl