Grote Clubactie

door Andrea Aquina

AV ’23 doet weer mee aan de landelijke Grote Clubactie dit jaar. Deze actie kan de vereniging ontzettend veel geld opleveren. De opbrengsten komen ten goede aan de jeugd van AV ’23.

opbrengst
Een lot kost € 3,00 en daarvan mogen wij € 2,40 houden. We hopen minimaal een opbrengst van € 2.000 te halen. Voor dit jaar moeten we nog gaan bekijken waar we het geld aan zullen besteden. Als jullie goede ideeën hebben horen we dat graag!

machtiging
De loten worden verkocht door de koper een machtiging te laten invullen. De koper krijgt een deursticker en een bedankbriefje waarop uitleg staat over wanneer de trekking is (27 november) en waar de lotnummers vermeld staan. De verkopers gaan niet met contant geld over straat!

uitdelen boekjes
De Grote Clubactie start op zaterdag 13 september. De boekjes worden uitgereikt bij de jeugdtrainingen op zaterdag. Ook kun je in de kantine bij de bar (extra) boekjes halen.

inleveren spullen
Op de zaterdagen in oktober om 11.15 en om 12.45 kunnen de boekjes in de kantine bij Andrea of Sandra ingeleverd worden. Let goed op dat je voorin ook je eigen naam hebt geschreven!!!! Ook als je maar een paar loten hebt verkocht heeft het zin om je boekje in te leveren: elk lot telt, en iedereen maakt kans op prijzen!

prijzen
Er zijn voor de kopers prijzen: informatie daarover is te vinden op de site www.clubactie.nl.
Maar voor de verkopers zijn er ook prijzen. In ieder geval krijgt iedere verkoper toegangsbewijzen voor pretparken en er is een gloednieuwe IPad te winnen. Hiervoor moet je je registreren als verkoper op http://www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.
We hebben binnen AV ’23 prijzen voor alle verkopers van minimaal 4 loten! En daarnaast kunnen wij onder alle verkopers vanuit sponsoren leuke prijzen verloten. Nu hebben we al als sponsor Polder en Run-Inn kunnen strikken. Hopelijk komen hier nog sponsoren bij. Zorg dus dat je een boekje krijgt en ga snel aan de slag met loten verkopen! Wie weet verdien je niet alleen voor de club, maar ook voor jouzelf nog een mooie prijs!

meer informatie
Er zullen regelmatig updates volgen via de website, Facebook en/of nieuwsbrief. Voor meer informatie kun je terecht bij Andrea Aquina (jeugdbestuur AV ’23).