Help jij mee om de cross een succes te maken?

door Andrea Aquina

Op zaterdag 29 november -als ultieme voorbereiding op het AV23 gala diezelfde avond- organiseert AV23 de eerste cross van de districtscrosscompetitie voor pupillen en junioren van dit winterseizoen. We zijn hiervoor inmiddels met een goed team aan de slag met voorbereidingen. Onze eigen junioren en pupillen verkennen de parcoursen rondom de baan al. De inschrijvingen, ook van de andere verenigingen, stromen binnen momenteel.

Wij zijn, met name voor de barbemanning, maar ook voor hulp als parcourswacht, bij de finish, met uitzetten parcours of wat dan ook, nog op zoek naar ondersteuning. Ook al kun je maar een deel van de dag (de starts zijn tussen 11.00-14.50u) dan kun je je melden. Graag zo snel mogelijk zodat we een indeling kunnen maken.

Met name vanuit de leden van de recreatieloopgroep die zaterdag tot 10.30u traint hopen wij enkele parcourswachten te kunnen betrekken die alleen tussen 11.00-11.15 nodig zijn (langer mag ook natuurlijk!), als de oudste junioren het langste parcours lopen, dat als enige over het volkstuinenpark gaat. Wil je na je welverdiende kop thee nog even blijven helpen en daarna een nog welverdiendere warme chocomel halen? Meld je dan even. Onze dank, en vooral die van alle deelnemende atleten en atleetjes is groot!