Hockeyinterlands bij AthenA

door voorzitter AV23


Op 31 mei en 2 juni worden er bij hockeyvereniging AthenA vriendschappelijke interlandwedstrijden gespeeld: de dames van Oranje nemen het op tegen het nationale team van Groot Brittannië. Tijdens deze wedstrijden is het terrein van AthenA afgesloten, en kunnen er kaarten voor bezoek aan de wedstrijden gekocht worden. Zie voor meer info hierover de bijgevoegde bijlage of de website van AthenA.

Voor ons als buren heeft dit geen gevolgen voor de trainingen. Onze baan is gewoon open. Wel zijn er gevolgen voor de bereikbaarheid:

  • In de periode van 30 mei tot 3 juni wordt het ‘wedstrijddorp’ op- en afgebouwd. Tijdens de op-/afbouw is beperkt verkeer rondom de hockeyclub.
  • Het fietspad langs het clubgebouw van AthenA wordt voor doorgaand verkeer afgesloten. Ook zal de afrit naar Voorlandpad worden afgezet met een verkeersmaatregel. De overige wegen in het sportpark zijn gewoon toegankelijk.
  • Gezien het te verwachten publiek zal de parkeerplaats van Voorland vol staan (AthenA heeft tevens geregeld dat bezoekers de parkeergarage van winkelcentrum Diemen kunnen gebruiken).

Lukt het niet om anders dan met de auto te komen: gebruik dan de parkeerplaats bij de Jaap Edenbaan.

Als buren wensen we Athena veel succes met de organisatie, en uiteraard de Oranje dames met hun wedstrijden.