Juniorenkamp 2018

door Lucca van Opdorp (D1, 12 jaar)

Van vrijdag 7 tot zondag 9 september 2018 gingen de junioren D1, D2, C1 en C2 van AV23 op kamp in de bossen bij Austerlitz.

De eerste avond ging het al fout, rond 23:00 s’nachts werd er drugs gesmokkeld in het bos vlakbij het kamp (Oké ouders, maak je geen zorgen, het was een spel. Al werden er duizenden dollars uitgegeven en aangenomen…….).
En zaterdagochtend was ook niet echt de fijnste manier van opstaan. Toen de mens nog in zijn vredige slaap was werd er zo hard op alle deuren gebonkt, dat het hele gebouw schudde (niet van het bonken op de deuren, maar van mensen met een ochtendhumeur die keihard uit hun bed vielen). Die dag werd er hard getraind! Alles werd gedaan, zelfs een vredige les yoga. Er waren zelfs speciaal voor deze geweldige groepen trainers uit Amsterdam gekomen. Na de training werd er nog hard gevochten door de jongens D1 en meisjes D1 en D2 (Met waterpistolen…).

Zaterdagavond werd er een spannende QUIZzz gegeven en daarna gingen de Hongerspelen van start (En ouders, wees maar niet bang, niemand heeft honger geleden). Rond 23:00 werd je het bos in geleid in kleine groepjes, met een blinddoek op (Terwijl je sowieso niks kon zien). Iedereen werd in een kring gezet met lichtgevende pionnen. In die kring lagen wapens zoals een spons, een waterpistool en een paar zaklampen. Lang na twaalven was alles afgelopen: de Hongerspelen waren geëindigd.

Zondag was niet de spannendste dag. Er werden hutten gebouwd (Heel goede en mooie), gevoetbald, getekend enz. Rond vier uur s’middags was het kamp voorbij. Iedereen vertrok richting huis en die avond sliep iedereen binnen een paar minuten! Dat weet ik zeker!