Kantine in het nieuw dankzij crowdfunding en inzet ouders

door Sandra Verkruisen

De AV’23-kantine is klaar voor de feestmaand! Het is zeer de moeite waard om de komende tijd naar de kantine te gaan. Dankzij crowdfunding staan er nieuwe stoeltjes en tafels, kasten, koelkasten en zelfs een nieuwe grill. Afgelopen zondag heeft een enthousiast groepje ouders ook alle muren weer van een frisse kleur voorzien. De kantine is hiermee weer helemaal opgeknapt en kan zo de komende weken feestgangers op een nette manier ontvangen. Van Sint en Pieten, kerstgala bezoekers tot oliebollenlopers. Allemaal zijn ze van harte welkom om de grote variatie van drankjes en hapjes te komen gebruiken!

Veel dank namens de kantinecommissie – Judith, Marijke en Paulien – aan degenen die geld gedoneerd hebben, en aan de schilders Jap, Hans, Mathieu en Harold.

image5
image6
image4
image2
image1
image4

2 gedachten over “Kantine in het nieuw dankzij crowdfunding en inzet ouders

 • 27 november 2018 om 22:25
  Permalink

  Ziet er schitterend uit.. Mooie strake muur!

 • 27 november 2018 om 16:48
  Permalink

  Allemaal heel leuk en aardig, maar… even hier een bescheiden vraag: WAAR is de prijzenvitrine gebleven met de bekers…? Heb ik nog ooit gescoord op de stoep van mijn straat (oude apothekerskast). Ik hoop niet dat dit zaakje opgedoekt is (in een vlaag van orde & netheid)…
  Beste groet, Reinout Koperdraat (oud-clublid & jarenlang vreselijk actief, ook als bezoldigd apparatsjik).

Reacties zijn gesloten.