Nieuwe co-voorzitter jeugdbestuur

door Annerieke Kroeze

Ik ben Annerieke Kroeze, moeder van b-pupil Maud en bijna mini-pupil Benthe de Jong. Maud is nu 2 jaar lid van AV’23, en dat ben ik in een ver grijs verleden ook geweest. Tegenwoordig houd ik Maud absoluut niet meer bij met hardlopen helaas, wat best wel confronterend is. Maar het geeft ook aan hoe fanatiek ze is, en hoe goed haar trainers zijn.
Diezelfde trainers (leuk, enthousiast, jong, energiek) hebben mij gestrikt voor het jeugdbestuur. Had ik ook maar niet moeten laten vallen dat ik Margaux wel wil vervangen als zij naar Spanje gaat ;-). Vanaf het moment dat zij daar gaat studeren ben ik samen met Mathilde voorzitter van het jeugdbestuur. Ik draai al een klein beetje mee en heb gezien dat er heel veel mensen heel veel dingen doen voor de club, fantastisch!
Uiteraard hebben we als jeugdbestuur wensen (een goede vlag of vaandel voor bij de wedstrijden bijvoorbeeld, meer trainers en dergelijke) maar horen we ook graag jullie idee├źn en opmerkingen! Die kun je vanaf nu ook bij mij kwijt.
In het dagelijks leven werk ik op het Vechtstede College in Weesp, vandaar deze schoolfoto, zodat je ook een gezicht bij dit verhaal hebt.
Ik hoop jullie te spreken op de baan!