Ouder-Kind battle 2022

clinics alleen voor ouders

door Annerieke Kroeze

Op 9 juli organiseren we onze traditionele ouder-kind battle!
De ouders strijden tegen de kinderen in een vijfkamp. De vorige keer wonnen de kinderen nipt… zou dit ze nu weer lukken?
Wil je meedoen aan deze gezellige wedstrijd? Schrijf je dan in als koppel: een ouder en een kind. (Een ouder kan natuurlijk ook de buurvrouw of je juf zijn.) Je wordt vervolgens ingedeeld in startgroepen van 8 koppels (8 ouders en 8 kinderen in ongeveer dezelfde leeftijdscategorie). In die startgroep strijd je tegen elkaar op sprint, verspringen, 400m en een werponderdeel. Wint het kind? Punt voor de kinderen! Wint de ouder? Punt voor de ouders! Ook is er natuurlijk weer een spectaculaire estafette. Alle prestaties komen natuurlijk ook in atletiek.nu!

Voor een optimale voorbereiding organiseren we drie clinics- alleen voor ouders zodat ze een kans maken tijdens de wedstrijd ;-). Op 1,3 en 7 juli kun je oefenen voor alle onderdelen. Wel even opgeven in atletiek.nu dat we je kunnen verwachten bij de clinic!

Inschrijven kost €10 per koppel. Na afloop is er een barbecue waar iedereen voor in kan schrijven, ook als je niet mee hebt gedaan aan de wedstrijd. De barbecue kost €10 per persoon. Er is gratis limonade en water, en natuurlijk is de kantine open waar je andere drankjes kunt kopen. Na de bbq gaan we dansen….

Er is ruimte voor 120 koppels, en vol is helaas echt vol.
Wil je meedoen maar heb je geen ouder of geen kind? Mail dan de organisatie (jeugd@av23.nl), we hebben vast wel wat leenouders en leenkinderen die we aan je kunnen koppelen.

Inschrijven kan vanaf 27 mei 0.00 uur op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/37782/. Let op: je schrijft in op naam van het kind, daarna voeg je de partner toe. Je schrijft dus alleen het kind in!
Ook voor de bbq schrijf je je in via deze link.
Belangrijk: iedereen kan worden ingezet als vrijwilliger, op het moment dat je zelf geen onderdeel doet. Dit kan zijn om te harken of te meten, of om koerier te zijn. Ook zoeken we vrijwilligers voor de kantine, de opbouw en de afbouw. Je kunt in atletiek.nu aangeven of je daarmee kunt helpen. (Hoe meer mensen, hoe minder werk per persoon…

We rekenen op een grote deelname, prachtig weer, veel gezelligheid en een feest tot in de late uurtjes!