Pupil van de maand februari

door Andrea Aquina

Na maanden van afwezigheid eindelijk weer een pupil van de maand. En dan komen we natuurlijk niet zomaar terug, maar dan kiezen we ook echt een topper die het dubbel en dwars verdient. Een dame die inmiddels alweer wat jaren haar rondjes rent op onze baan en die we regelmatig tegenkomen in de wedstrijduitslagen, vaak ook nog eens in de bovenste regionen.

Ook afgelopen zaterdag 4 februari was zij van de partij bij de indoorwedstrijd in de Ookmeerhal. Hier werd ze, met name door een heel mooi pr bij het hoogspringen van 1.15mtr derde! Maakt u kennis met: Denise Overweel.

Denise Overweel

Denise is tien jaar en is inmiddels al weer eerste jaars A pupil. Trainster Chantal, die ook in de Ookmeerhal mee was, is haar favoriete trainster ‘omdat ze dingen heel goed uit kan leggen’ vertelt Denise. Gevraagd naar een leuk idee voor de trainingen of voor wedstrijden bij de club, zegt Denise dat ze een HEEL groot rondje om de atletiekbaan wel wat zou vinden. Het favoriete onderdeel van Denise is hoogspringen. Waarom dat haar favoriete onderdeel is? Nou, als je er goed in bent is het altijd leuk natuurlijk. En dat ze er zo goed in is komt doordat ze zo’n lange benen heeft, denkt Denise.

Op het pr op het verspringen (3.53mtr) is Denise op dit moment het meest trots, maar ze is van plan om al haar pr’s nog flink te gaan verbeteren. Ze vertelt dat haar volgende wedstrijd de pupillencompetitie wordt, maar ik hoop natuurlijk dat we Denise bij de traditionele seizoensopening, de trainingspakkenwedstrijd op 1 april al in  actie zullen zien!

En Denise gaat in ieder geval ook weer mee op het pupillenkamp eind april. Vorig jaar vond ze de spelletjes die er buiten werden gedaan het leukste.

Bestaat er nog meer dan atletiek in het leven van Denise? Jazeker, heel veel! Denise woont op IJburg en zit daar ook op de Willibrord School. Verder danst Denise ook nog, en gelukkig met al het natuurijs nu, vindt ze schaatsen ook heel leuk. Als ik vraag wat ze later wil worden vertelt ze: ‘mama en verder weet ik het nog niet’.

Tot slot vroeg ik Denise of ze nog iets wilde vertellen dat ik was vergeten te vragen. Daarop antwoordde ze:  "Ik ben heel blij dat ik al heel veel medailles, een beker en twee trofee├źn heb gewonnen en dat ik heel blij ben dat jij dit opgestuurd hebt  VEEL LIEFS VAN DENISE DOEIIIIIIIIII!  :-)". Let ook goed op de foto (ook op de achtergrond!) voor al die medailles!

Nou Denise, dankjewel voor het email-interview. Je bent een gezellige en lieve meid. Ik wens je een waanzinnig atletiekseizoen als A1 pupil en heel veel plezier op kamp straks!