Tester gezocht voor ‘Start Number Pocket’-singlet

door Frits Wegenwijs

Frits demonsteert zijn 'numberpocket'In 2010 heb ik van European Athletics een eervolle vermelding gekregen voor mijn innovatie op het gebied van startnummers.

Het is me inmiddels gelukt om een bedrijf te interesseren mijn prototype verder te ontwikkelen. Het betreft Sportconfex uit Assen dat momenteel druk bezig is met kleding voor de komende Olympische Spelen. Ze ontwikkelden o.a. het schaatspak van Sven Kramer. Na de OS worden er een aantal testshirts gemaakt die door atleten in Noord Nederland worden uitgeprobeerd.

Ikzelf krijg ook een exemplaar. Maar omdat ik momenteel weinig tot geen wedstrijden loop, ben ik op zoek naar een tester/wedstrijdatleet. Liefst iemand die zowel weg- als baanwedstrijden loopt. Geïnteresseerd? Neem s.v.p. via frits_willem@hotmail.com contact met me op.