Verdien geld voor AV’23

Dit jaar wordt voor de zesde keer de Hardloopavond4daagse georganiseerd. Deelnemers lopen in vier dagen een hele of halve marathon. Chris de Veer en Jeroen Overweel, via hun kinderen al meer dan een decennium betrokken bij AV’23, organiseren deze gezellige vierdaagse loop vanaf het Diemerpark op IJburg. Zij hebben bij AV’23 geleerd hoe dat moet en vanaf het begin is er een goede band tussen de Hardloopavond4daagse en onze vereniging.

Zoals elk jaar heeft de loop iedere avond parcourswachten nodig. De loop is dit jaar van maandag 13 t/m donderdag 16 mei. Het kost je ongeveer anderhalf uur op een avond (van 19.30 tot 21 uur) en het is altijd mooi weer. Twee gratis drankjes is de beloning voor jezelf. Wil je hen helpen? Geef je op via info@hardloopavond4daagse.nl.

Voor elke vrijwilliger die via deze mail een avond helpt, stort de Hardloopavond4daagse 5 Euro in de clubkas van AV’23 (N.B. de loop wordt volledig gerund door vrijwilligers en alles wat over is gaat naar een goed doel, dit jaar Running Blind). Je kunt er ook voor kiezen om op een van de andere avonden gratis mee te lopen. Maak je keuze als je je opgeeft. Deze oproep staat los van het verenigingswerk van AV’23 zelf.

Voor meer info over de loop zelf: https://hardloopavond4daagse.nl/

Wanneer:  één of meerdere avonden 13-16 mei 2019
Hoe laat:   19.30 – 21.00 uur
Waar:         Diemerpark en omgeving
Opgeven:   info@hardloopavond4daagse.nl