Zwemmen en triathlon bij AV’23

Ja, zwemmen kan inderdaad ook bij AV’23 naast hardlopen en atletiek! Sinds de zomer van 2018 bieden we namelijk zwemtrainingen aan. Dit doen we voor triatleten, maar ook voor iedereen die graag een andere sport wil beoefenen naast hardlopen. Daarnaast kun je via AV’23 lid worden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Inmiddels doen ongeveer 15 sportievelingen mee met de zwemtrainingen. Er is nog genoeg ruimte voor anderen om mee te doen met de zwemtrainingen.

De zwemtrainingen zijn op zaterdagochtend van 8 tot 9 uur in het Wethouder FB Duranbad onder begeleiding van een trainer. We werken hiervoor samen met zwemvereniging De Meeuwen. Je kunt meedoen als je een paar banen borstcrawl kunt zwemmen. De groep wordt verdeeld over meerdere banen zodat iedereen zoveel mogelijk op zijn/haar niveau kan trainen.

Je kunt zonder verplichtingen twee keer meedoen aan de zwemtrainingen. Stuur een berichtje naar triathlon@av23.nl als je wilt komen of als je vragen hebt. De extra kosten voor de zwemtrainingen zijn slechts EUR 150 per jaar.