1ste Junioren competitie C/D 2019!

door Kim Vandenberghe

Op zaterdag 6 April 2019 vond de eerste Juniorencompetitie C/D plaats bij AV Haarlemmermeer in Hoofddorp.

AV 1923 kwam hierbij uit tegen AV Haarlemmermeer, KVA Holland, AV Suomi, AKU, Atos en Aalsmeer in Poule 53, wedstrijd 1. Het was een ietwat frisse dag maar dat leek de atleten niet uit te maken…de ouders zagen er iets verkleumder uit.  AV 1923 was goed vertegenwoordigd! Met maar liefst 81 deelnemers op een totaal van 259 waren we de vereniging met veruit de meeste deelnemers…. en dat was te zien in de verschillende onderdelen. Met momenten leek het of we een eigen interne wedstrijd hadden, zoveel AV’23 t-shirts en sweaters waren er te zien.
Er werden prachtige resultaten behaald door de atleten individueel en dus ook als teams. De Meisjes Junioren D, Jongens Junioren D en Jongens Junioren C behaalden allen met hun Team 1 de eerste plaats, en bij de Meisjes Junioren C haalde Team 1 de tweede plaats. Een uitschieter was Team 1 van de Jongens Junioren C die een totaal aan 8238 punten haalden! Maar ook de andere AV 1923 teams deden het goed.
Er werd enthousiast meegedaan aan estafette, horden, hoog, ver, kogel, speer, sprint, 1000 meter, en altijd was het weer even spannend en zo voorbij. Mooi om te zien hoe alle atleten weer gegroeid zijn, niet alleen in lengte, ook in hun kunnen! Er kunnen maar drie de eersten zijn, maar de strijd tegen jezelf en jezelf verbeteren is het belangrijkste. En dat is absoluut gebeurd met een heleboel mooie PR’s. Een mooie start van het seizoen. Op naar de volgende competitie!

Voor volledig overzicht van de resultaten volg deze link