Atletiek is een zomersport, maar wees voorzichtig!

door Andrea Aquina

Morgen is het feest op de baan voor de pupillen. De gecombineerde inhaalwedstrijd van twee weken geleden zal in elk geval niet nog eens worden afgelast vanwege overvloedige regenval. Wel zijn er nu zorgen over de voorspelde temperaturen van ruimschoots boven de 30 graden in de middag. De wedstrijdorganisatie heeft besloten de wedstrijd te laten doorgaan: dat geldt zeker voor de estafettes en de competitie onderdelen. Voor wat betreft de facultatieve lange afstanden (600/1000m) zal de wedstrijdleiding op de wedstrijddag beslissen over eventuele aanpassingen.  

De organisatie zorgt voor extra tenten en water bij de onderdelen. Zorg dat je een bidon of een flesje bij je hebt! Uiteraard is er ook ruimschoots waterijs ingekocht.
Vergeet verder niet voldoende eten, drinken, zonnebrand, strandtentjes en petjes mee te nemen. Ga tijdens de wedstrijd niet de hele dag in de zon staan maar zoek beschutting op de momenten dat je niet aan een onderdeel hoeft deel te nemen. Uiteraard is er zoals altijd EHBO aanwezig.

We hopen op een fijne atletiekdag en wensen alle deelnemers heel veel succes!