Triathlontrainingen voor beginners en gevorderden

Na het succes van vorig jaar (zie dit verslag) en de trainingen van afgelopen winterseizoen, zal AV’23 ook deze zomer weer triathlontrainingen aanbieden. Onze ambitie is om in het seizoen 2020 met een eigen heren- en damesteam deel te nemen aan de nationale competitie. Eén triathlonseizoen bestaat uit 5 wedstrijden en verschillende wedstrijdvormen. Van supersprints tot Olympische afstand en van individuele wedstrijden tot in teamverband.

Vanaf 4 mei kunnen triatleten met borstcrawl-ervaring meedoen aan de wekelijkse zwemtrainingen in het Flevoparkbad. Daarnaast start vanaf 6 juli een nieuwe cursus voor beginners waarbij je in een aantal weken de borstcrawl geleerd wordt. Deze cursus beslaat 12 weken waarin je klaar wordt gestoomd voor de Bosbaantriathlon op 28 september (de kosten hiervan zijn EUR 45). We verzamelen iets na 8 uur bij de ingang van het Flevoparkbad. De training begint om 08:15 en duurt ongeveer een uur. Soms zullen we hierna nog gaan lopen of fietsen (afhankelijk van het animo in de groep).

Hoe kan ik deelnemen?

Als AV’23 lid betaal je naast je reguliere contributie alleen voor de zwemtrainingen. Ben je (nog) geen lid dan kun je met een tijdelijk lidmaatschap deelnemen aan zowel de zwemtrainingen als de looptrainingen bij AV’23.

De kosten voor de trainingen voor (licht)gevorderden van 4 mei t/m 21 september (m.u.v. 11 mei, 20 weken):

-leden AV’23: EUR 85

-niet-leden: EUR 195 (incl. looptrainingen)

De kosten voor de trainingen voor beginners 6 juli t/m 21 september (12 weken):

-leden AV’23: EUR 60

-niet-leden: EUR 125 (incl. looptrainingen)

Als lid kun je je direct aanmelden via MijnAV23 (kies in het menu voor Evenementen). Ben je nog geen lid van AV’23 of heb je nog vragen? Stuur dan even een berichtje naar triathlon@av23.nl.

Kristian, Roland, Bart