Triathlon cursus voor beginners vanaf 6 juli

Na het succes van vorig jaar (zie dit verslag) biedt AV’23 ook deze zomer weer triathlontrainingen aan. Sinds begin mei traint een groep triatleten met borstcrawl-ervaring wekelijks in het Flevoparkbad. Daarnaast doet een aantal leden mee met de landelijke Teamcompetities van de Nederlandse Triathlon Bond.

Vanaf 6 juli start er een nieuwe cursus voor beginners waarbij je in een aantal weken de borstcrawl geleerd wordt. Deze cursus beslaat 12 weken waarin je klaar wordt gestoomd voor de Bosbaantriathlon op 28 september (de kosten hiervan zijn EUR 45). We verzamelen iets na 8 uur bij de ingang van het Flevoparkbad. De training begint om 08:15 en duurt ongeveer een uur. Soms zullen we hierna nog gaan lopen of fietsen (afhankelijk van het animo in de groep).

Heb je al de nodige borstcrawl ervaring? Dan kun je ook instromen per 6 juli waarbij je kunt meetrainen met de (licht)gevorderden.

Hoe kan ik deelnemen?

Als AV’23 lid betaal je naast je reguliere contributie alleen voor de zwemtrainingen. Ben je (nog) geen lid dan kun je met een tijdelijk lidmaatschap deelnemen aan zowel de zwemtrainingen als de looptrainingen bij AV’23.

De kosten voor de trainingen voor beginners 6 juli t/m 21 september (12 weken):

-leden AV’23: EUR 60

-niet-leden: EUR 125 (incl. looptrainingen!)

Stuur even een berichtje naar triathlon@av23.nl als je mee wilt doen zodat we weten dat je komt.

Kristian, Roland, Bart