Nescioloop clinics

Voor lopers die al een beetje ervaring hebben, biedt de atletiekvereniging AV’23 deze winter een nieuwe uitdaging: “In dertien avonden trainen voor een snellere Nescioloop.” Grote kans dat je met deze voorbereiding een PR gaat lopen.

Nescioloop

Op zondag 19 april organiseert AV’23 de Nescioloop, een prachtige loop vanuit de Watergraafsmeer over de Nesciobrug en door het Diemerpark. De Nescioloop is onderdeel van Rondje Mokum, dus kans op leuke prijzen.

Nescioclinic

Op woensdagavond 22 januari beginnen we met de gezamenlijke voorbereiding voor lopers die geen lid van AV’23 zijn. De Nescioclinic bestaat uit dertien trainingen en wordt gegeven door onze ervaren hardlooptrainer Gerard Lijnzaad. De trainingen beginnen om 19.30 uur en vinden plaats op en rond de 400 meter atletiekbaan van AV’23 aan de Radioweg 89 in de Watergraafsmeer. Om 21.00 uur ben je weer klaar en kun je bij ons douchen en een kop thee drinken in de kantine.

Direct inschrijven

Op je eigen niveau

De Nescioclinic is bedoeld voor licht gevorderde en gevorderde lopers. Om goed mee te kunnen doen moet je in staat zijn om tenminste vijf kilometer achter elkaar hard te lopen. Dat hoeft nog niet zo heel hard. Er moet nog wel wat te verbeteren zijn. Gerard geeft dertien woensdagavonden lang een inspirerende looptraining. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau. Je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een kop thee voor je klaar in onze kantine en vertelt Gerard hoe je die week zelf kunt trainen. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijk trainingsschema met extra opdrachten voor de komende week.

Persoonlijk record

Het maakt niet uit binnen welke tijd je de acht of vijftien kilometer van de Nescioloop uiteindelijk loopt, je gaat gewoon voor je persoonlijk record. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als tool om je beter over jezelf te voelen, staan voorop. Hopelijk inspireren wij je om ook na deze clinic lekker te blijven hardlopen en misschien wel lid te worden van onze club AV’23.

Kosten en inschrijving

Deelname aan de Nescio-clinic kost 100 euro, inclusief een startnummer voor de Nescioloop. Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.