Ouders willen winnen

door: lustrumcommissie – Andrea Aquina, Erik Baijards, Tim van der Heide, Iris de Ruiter, Janke Strijp, Tessa Strijp, Robin Willems

De OuderKindBattle op 1 september is een serieus ding. De ouders willen namelijk eindelijk een keer winnen. Dat is nog nooit gebeurd. We merken dat sommige ouders een beetje drempelvrees hebben. Ze weten niet goed hoe het moet met al die technische onderdelen zoals kogelstoten, verspringen en sprinten. Daarom gaan we in de tweede helft van augustus op woensdagen en zaterdagen een aantal clinics organiseren om die onderdelen te oefenen. Meld je dus nog snel aan voor de wedstrijd dan gaan we je uitnodigen voor de clinics die in het grootste geheim gaan plaatsvinden.

Momenteel zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we willen (zo mogelijk) vóórdat iedereen op vakantie is, de aanmelding afsluiten. En wat zal die feestelijke BBQ, na afloop en met de overwinning op zak, lekker smaken. Op de foto zie je een aantal buitengewoon serieuze ouders in de strijd met kogel, startblok en slingerkogel. Valt niet mee…..

Voor de wedstrijd en voor de barbecue kun je twee aparte inschrijfformulieren vinden door in te loggen via MijnAV23 en dan te kiezen voor [Evenementen].