Tussenstand Grote Clubactie

door Femke van Ooijen

Op 15 oktober hebben we maar liefst vierhonderd loten verkocht. Dat zijn de loten die al officieel zijn geregistreerd omdat ze online zijn verkocht of het lotenboekje is ingeleverd en ingevoerd. Dat is natuurlijk geweldig, maar AV’23 staat bekend om de verkooprecords, dus we roepen iedereen hierbij op om komende weken er nog even een tandje bij te zetten. Heb je alle buren en familieleden al gevraagd, hebben alle leden zelf al een lot in huis, is je boekje al vol? Zo niet, dan kun je dat nu nog doen!!!

Lever je boekje voor 1 november in, dat kan in de kantine, en maak zelf ook kans op een mooie prijs. En het is belangrijk dat je ook boekjes inlevert die niet helemaal vol zijn; alle beetjes helpen en maken samen een mooi resultaat.

Wie geen lotenverkoper tegen komt, kan natuurlijk ook de club steunen. Koop dan je lot via deze link: https://toolbox.clubactie.nl/actie/AV23

Een lot koop je al voor 3 euro en daarvan gaat 80% rechtstreeks naar de club.

20 loten voucher Grote Clubactie en maak kans op Clinic!!!

Heb je al 20 loten verkocht? Lever dan snel je boekje in en haal een nieuw boekje om verder te verkopen. Dan kunnen we je nog voor de herfstvakantie de 20 loten voucher van de landelijke Grote Clubactie sturen. Daarmee kun je o.a. goedkoper naar Snowworld of Bobbejaanland.
En als je met z’n tweeën 50 loten verkoopt dan kun je meedoen aan de Win een atletiekclinic!

Zie filmpje over clinic van Nadine Broerse
Schrijf in voor de atletiekclinic