Donderdag 4 juli starten de clinics voor de Halve Marathon van Amsterdam

Heb jij je ingeschreven voor de Halve Marathon van Amsterdam (op zondag 20 oktober 2024) en wil je een goede voorbereiding op deze gezellige loop, meld je dan aan voor de halve marathon-clinic van de AV’23.

De wekelijkse trainingen beginnen op donderdagavond 4 juli van 19.30 tot 21.00 uur. Lidmaatschap van AV’23 is niet nodig.

De trainingen gaan door tot donderdag 17 oktober met een onderbreking van 15 t/m 29 augustus i.v.m. vakantie van de trainer. De trainingen beginnen met een warming-up en loopscholing op onze “zachte” atletiekbaan, Radioweg 89 in de Watergraafsmeer. Het echte werk gebeurt meestal buiten de baan. Naast het gezamenlijke programma krijg je elke week nog voor twee individuele trainingen “huiswerk” mee. Ook voor de onderbreking van 3 weken krijg je een persoonlijk trainingsprogramma mee. Onze ervaren hardlooptrainster Noa Hoondert gaat jullie begeleiden.

De trainingen zijn bedoeld voor lopers die de 10 kilometer binnen 60 minuten kunnen hardlopen. Het trainingseffect van onze clinic is dan optimaal. We beginnen de training samen met een warming-up. Na afloop is er tijd voor uitleg van je persoonlijk huiswerkprogramma en eventuele vragen.

Inschrijven voor de clinic via deze link.

Kosten: € 110,=, inclusief tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie.

Aanmelding voor onze clinic verzekert je niet van een startnummer voor de Mizuna Halve Marathon op zondag 20 oktober. Daar zul je echt zelf voor moeten zorgen (https://www.tcsamsterdammarathon.nl). De reguliere startnummers zijn inmiddels uitverkocht!